Beton Ciré muur

Ontdek de brede toepasbaarheid van Beton Ciré muren: van keuken tot badkamer

Beton Ciré is niet zomaar een wandafwerking; het is een statement van stijl en duurzaamheid. Met een breed scala aan kleuren en effecten biedt Cementlook u de vrijheid om uw interieur compleet naar eigen hand te zetten. Van een gladde, gemarmerde finish tot een metaalachtig effect, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit maakt elke Beton Ciré muur uniek, afgestemd op uw persoonlijke stijl.

Beton Ciré, wat is dat eigenlijk?

Bent u nieuw in de wereld van “Beton Ciré”? Beton Ciré is een decoratieve afwerking die wordt toegepast voor het creëren van stijlvolle vloeren en muren. Het is een soort pleister of stucwerk dat bestaat uit cement, fijne toeslagmaterialen en een specifieke hars. Deze samenstelling resulteert in een unieke, gladde afwerking met de robuuste uitstraling van gemarmerd beton. Beton Ciré staat bekend als de meest populaire variant van betonstuc voor muren, waarbij het vertaald kan worden als ‘gewreven beton’ of ‘gewaxt beton’.

Beton Ciré muur: geschikt voor elke ruimte

Of u nu een Beton Ciré wand in uw keuken, badkamer of woonkamer overweegt, deze decoratieve afwerking voelt zich overal thuis. Dankzij de waterdichte en hygiënische eigenschappen is de Cementlook afwerking geschikt voor zowel droge als natte ruimtes in uw woning. Bovendien zorgt Beton Ciré met de naadloze afwerking voor een strakke uitstraling die perfect aansluit bij diverse interieurstijlen, van modern tot industrieel.

Een duurzaam eindresultaat

Beton Ciré staat niet alleen bekend om zijn unieke esthetische eigenschap, maar ook om zijn duurzaamheid. De unieke samenstelling zorgt voor een sterke, krasbestendige toplaag die uitstekend bestand is tegen de slijtage van dagelijks gebruik. Het Cementlook systeem heeft na 28 dagen een druksterkte van 52,5 N/mm². Dit alles maakt Beton Ciré een slimme investering voor wie op zoek is naar een slijtvaste, stijlvolle wandafwerking.

Prijsinformatie en pakket opties

De kosten van een Beton Ciré muur variëren afhankelijk van de ondergrond en de grootte van de wand. Met pakket opties vanaf €15,99 per m² voor gladde wanden tot €38,99 per m² voor onbewerkte wanden, is er voor ieder project een betaalbare oplossing. Zie hieronder het overzicht voor onze traditionele & kant-en-klare totaal pakketten:

Traditioneel
Gladde wanden: €24,99 per m²
Onbewerkte wanden: 34,99 per m²

Kant-en-klaar
Gladde wanden: 15,99 per m²
Onbewerkte wanden: 38,99 per m²

Eenvoudig onderhoud

Een van de vele voordelen van Beton Ciré muren is het gemak van onderhoud. Een vochtige doek is vaak al voldoende om uw wanden schoon te houden. Vermijd het gebruik van schuursponzen of agressieve schoonmaakmiddelen om de stralende afwerking te behouden.

Applicatie op muren

Het correct aanbrengen van Beton Ciré is een proces dat nauwkeurigheid en enige vakmanschap vereist. Deze unieke vorm van wandafwerking wordt in verschillende lagen aangebracht en vervolgens met enkele lagen sealer afgewerkt om het kenmerkende uiterlijk te verkrijgen. Het is cruciaal dat de Beton Ciré gelijkmatig over het oppervlak wordt verdeeld en zorgvuldig wordt verzegeld voor een optimaal resultaat. Meer weten? Bekijk het stappenplan: Beton Ciré aanbrengen, in 8 stappen naar succes.

Bij elke bestelling voegen we een duidelijke handleiding toe, zodat u, mits u enigszins handig bent, zelf de applicatie kunt uitvoeren. Mocht u echter de voorkeur geven aan de expertise van een professional, dan brengen wij u graag in contact met een ervaren Beton Ciré verwerker.

Naadloze overgang tussen muur en vloer

Naast de toepasbaarheid op muren biedt het Cementlook systeem ook uitstekende mogelijkheden voor een decoratieve vloerafwerking. Cementlook Beton Ciré is ideaal voor het realiseren van een naadloze overgang tussen vloer en muur. Bekijk voor meer informatie de pagina Beton Ciré vloer.

Beton Ciré in de badkamer (+tegel renovatie)

Beton Ciré kan uitstekend in iedere ruimte worden toegepast, waaronder de badkamer. Onze kant-en-klare pakketten bevatten een inherente waterdichte formule die in combinatie met de sealer een 100% waterdicht oppervlak garandeert. Bekijk voor meer informatie de pagina Beton Ciré badkamer.

Bovendien kan met Cementlook, zonder het gedoe van breekwerk, een ruimte met gedateerde tegels gerenoveerd worden. Aanbrengen van Beton Ciré over tegels is een zeer geschikte methode die moeite en kosten bespaart. Bekijk voor meer informatie de pagina Beton Ciré over tegels.

Advies op maat en inspiratie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van Beton Ciré in uw woning? Wij staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Zet vandaag de eerste stap naar een prachtige Beton Ciré muur. Bezoek onze showroom in Oosterhout of neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Bestel kant-en-klare beton ciré voor de badkamer muren

Bekijk hieronder de verschillen tussen de complete kant-en-klare pakketten voor gladde wanden en onbewerkte wanden & vloeren.

Eerst advies inwinnen? Vul gerust het onderstaande formulier in, we komen zo snel mogelijk bij je terug met vrijblijvend advies op maat!

Wand/vloer

10 m²
389
95
 • 1 liter Cementlook Primer
 • 10 meter Glasvezel gaas
 • 20 kg Cementlook Kant-en-Klaar Basis
 • 5 kg Cementlook Kant-en-Klaar Top
 • 1 liter Presealer
 • 1,5 liter 2 componenten Topsealer (PU)
 • Gebruiksaanwijzing

gladde wanden

10 m²
159
95
 • 1 liter Cementlook Primer
 • 5 kg Cementlook Kant-en-Klaar Top
 • 1 liter Presealer
 • 1,5 liter 2 componenten Topsealer (PU)
 • Gebruiksaanwijzing

Ontvang vrijblijvend advies op maat

kleurenkaart

Wij leveren jouw Beton Ciré altijd in de gewenste kleur

PRODUCTINFORMATIE

Maak de beste keuze voor jouw project

stappenplan

Beton Ciré aanbrengen: In 8 stappen naar succes

Workshop

Ontdek en beheers de kunst van Beton Ciré tijdens een van onze workshops
Beton Ciré muur

Verzekerd van het beste resultaat: Professionele verwerker

Als je de klus liever uitbesteedt en verzekerd wilt zijn van het beste eindresultaat, brengen wij je graag in contact met professionele Beton Ciré verwerkers.

Om Cementlook goed te laten werken maken we gebruik van cookies. Je kunt hier meer lezen over ons privacybeleid.