Beton Ciré vloer

Cementlook: beton ciré vloer

Wilt u graag een mooie decoratieve vloerafwerking dan is Cementlook Beton Ciré voor vloeren daar een super mooie oplossing voor. Met een laagdikte van slechts 3 á 4 mm is het Beton Ciré eenvoudig aan te brengen over uw vloer zonder al te veel aanpassingen. Cementlook Beton Ciré voor op de vloer kunt u eenvoudig in de gewenste kleur bestellen voor het aantal m2 dat u nodig heeft. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en toepassingen van Cementlook Beton Ciré vloeren:

Uiterlijk

Beton Ciré heeft een glad, naadloos en modern uiterlijk. Het is leverbaar in zeer veel kleuren. Cementlook wordt vaak gekozen vanwege de eigentijdse uitstraling en de mogelijkheid om verschillende kleuren en texturen toe te passen.

Ondergrond

Het kan worden gebruikt op verschillende ondergronden, uiteraard op zandcement dekvloeren en beton, maar ook op anhydriet vloeren. Daarnaast is het mogelijk om Cementlook Beton Ciré direct over uw oude tegelvloer aan te brengen, waardoor u de kosten en overlast van het slopen van uw huidige tegelvloer bespaart. 

Aangezien Cementlook slechts 3 à 4 mm dik is, bepaalt de ondervloer ook voor een deel de eindsterkte. U begrijpt dat als de ondergrond heel zwak is, dit niet door de 3 mm sterke Cementlook opgeheven wordt. 

Ook is het belangrijk dat uw ondergrond voldoende vlak is. Cementlook Beton Ciré is niet bedoeld om uit te vlakken. Wanneer u uw vloer moet uitvlakken, adviseren wij om daarvoor Murexin M 61 te gebruiken, een sterke egalisatiemortel die zeer fijn verwerkt, ecologisch en economisch is, en een sterk eindresultaat geeft.

Duurzaamheid

Béton Ciré is duurzaam en bestand tegen slijtage. Hoe meer toplagen je aanbrengt met de Cementlook Topsealer, hoe slijtvaster het wordt. Voor particuliere woonkamervloeren adviseren we 3 keer af te lakken, voor zwaarder belaste ruimtes nog wat vaker. Cementlook is waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een praktische keuze is voor vloeren in drukke ruimtes. Daarnaast heeft Cementlook een zachter en comfortabeler gevoel dan bijvoorbeeld tegels, waardoor het zeker in combinatie met vloerverwarming een zeer comfortabele vloer is.

Applicatie

Het aanbrengen van Cementlook Beton Ciré vereist een zekere mate van vakmanschap. Het wordt aangebracht in meerdere lagen en vervolgens lichtjes geschuurd en in enkele lagen afgelakt om het gewenste uiterlijk te bereiken. 

U moet ervoor zorgen dat het oppervlak gelijkmatig wordt aangebracht en goed wordt afgedicht. Wij leveren een duidelijke gebruiksaanwijzing mee, waardoor u, indien u een beetje handig bent, dit ook zelf zou kunnen aanbrengen. Wanneer u liever een specialist in huis haalt, kunnen wij u hier uiteraard ook mee helpen.

Onderhoud

Hoewel Cementlook Beton Ciré over het algemeen eenvoudig te onderhouden is, is het belangrijk om het regelmatig schoon te maken met geschikte reinigingsmiddelen om de levensduur te verlengen. Daarnaast adviseren wij om bij een vloer regelmatig te dweilen met een acrylwas. Dit om kleine krasjes en beschadigingen in de lak op te vullen. 

Mocht na enkele jaren, afhankelijk van de belasting, de laklaag dusdanig beschadigd zijn, kunt u deze eenvoudig opnieuw behandelen met de Cementlook Topsealer. De slijtage is vergelijkbaar met die van een houten vloer, aangezien de vloer is afgewerkt met een 2-componenten lak.

Kosten

De kosten van Beton Ciré kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de oppervlakte die moet worden bedekt, de complexiteit van de toepassing en de gekozen afwerkingen. Over het algemeen zal het geplaatst niet duurder zijn dan traditionele vloerbedekkingen zoals tegels of parket, maar veel mensen beschouwen de investering als de moeite waard vanwege het moderne uiterlijk en de duurzaamheid.

Als u overweegt Cementlook beton ciré toe te passen, nodigen wij u graag uit om eens een bezoek aan onze showroom te brengen op de Wetering 83 in Oosterhout. Hier hebben wij een vloer van Cementlook liggen en kunt u alle kleuren in het echt bekijken. U krijgt dan een goed idee van alle mogelijkheden, en daarnaast kunt u al uw vragen die u nog heeft aan ons stellen.

Bestel beton ciré voor vloeren

Bekijk hieronder de verschillen tussen de kant-en-klare en traditionele pakketten voor vloeren. 

Eerst advies inwinnen? Vul gerust het onderstaande formulier in, we komen zo snel mogelijk bij je terug met vrijblijvend advies op maat!

kant-en-klaar

10 m²
389
95
 • 1 liter Cementlook Primer
 • 10 m² Glasvezel gaas
 • 20 kg Cementlook Kant-en-Klaar Basis
 • 5 kg Cementlook Kant-en-Klaar Top
 • 1 liter Presealer
 • 1,5 liter 2 componenten Topsealer (PU)
 • Gebruiksaanwijzing

Traditioneel

5 m²
159
95
 • 0,5 liter Cementlook Primer
 • 5 m² Glasvezel gaas
 • 5 liter Cementlook B-Component gekleurd
 • 10 kg Cementlook Basis
 • 2,5 kg Cementlook Wand/Vloer cement
 • 0,5 liter Presealer
 • 1 liter 2 componenten Topsealer (PU)
 • Maatbeker
 • Gebruiksaanwijzing

Ontvang vrijblijvend advies op maat

kleurenkaart

Wij leveren jouw Beton Ciré altijd in de gewenste kleur

PRODUCTINFORMATIE

Maak de beste keuze voor jouw project

stappenplan

Beton Ciré aanbrengen: In 8 stappen naar succes

Workshop

Ontdek en beheers de kunst van Beton Ciré tijdens een van onze workshops
Beton Ciré muur

Verzekerd van het beste resultaat: Professionele verwerker

Als je de klus liever uitbesteedt en verzekerd wilt zijn van het beste eindresultaat, brengen wij je graag in contact met professionele Beton Ciré verwerkers.