Cementlook Beton Ciré kant-en-klaar

Cementlook Beton Ciré kopen - kant-en-klaar

Wand/vloer

10 m²
389
95
 • 1 liter Cementlook Primer
 • 10 meter Glasvezel gaas
 • 20 kg Cementlook Kant-en-Klaar Basis
 • 5 kg Cementlook Kant-en-Klaar Top
 • 1 liter Presealer
 • 1,5 liter 2 componenten Topsealer (PU)
 • Gebruiksaanwijzing

gladde wanden

10 m²
159
95
 • 1 liter Cementlook Primer
 • 5 kg Cementlook Kant-en-Klaar Top
 • 1 liter Presealer
 • 1,5 liter 2 componenten Topsealer (PU)
 • Gebruiksaanwijzing

Ontdek onze nieuwste innovatie: Cementlook Beton Ciré Kant-en-klaar. Dit is de perfecte oplossing voor de handige klusser die streeft naar professionele resultaten. Bij ons bestel je een kant-en-klare oplossing waarbij wij het Beton Ciré mengsel al in de door jou gewenste kleur aanleveren. Ook mengen wij het B-component alvast voor. Bij ontvangst hoef je alleen nog maar even door te roeren, en je bent klaar om met je project aan de slag te gaan!

Met een minimale bestelhoeveelheid van 10 m², uitbreidbaar per 10 m², is deze Cementlook Kant-en-klaar ideaal voor projecten van verschillende omvang. De Beton Ciré pasta worden toegepast op wanden, vloeren, trappen en meubels, en hecht moeiteloos op diverse oppervlakken zoals pleister, beton, keramiek en gipskarton.

Wat de Cementlook Kant-en-klaar echt onderscheidt, is de waterdichte formule, speciaal ontwikkeld voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals badkamers. Door de toepassing af te werken met de pre- en topsealer wordt een 100% waterdichtheid bereikt.

De kant-en-klaar uitvoering van onze Beton Ciré lijn wordt geleverd in 20 voorgemengde kleuren. De pasta resulteert in een egale kleur, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Elke afwerking met Beton Ciré is uniek en draagt de persoonlijke handtekening van de vakman die het aanbrengt.

Complete sets

Onze Cementlook Kant-en-klaar wordt geleverd als een compleet pakket, inclusief alle benodigde materialen voor jouw project. Bij levering van een Cementlook Kant-en-klaar set ontvang je altijd:

 • Cementlook Primer
 • Cementlook Top Kant-en-klaar
 • Cementlook Presealer
 • Cementlook Topsealer
 • Gebruiksaanwijzing

Afhankelijk van jouw pakket keuze, ontvang je ook Basis Kant-en-klaar en glasvezelgaas.

Keuzehulp

Voor reeds bewerkte muren kun je kiezen voor de Cementlook set voor gladde wanden. Graag een gladde wand voorzien van één dekkende Beton Ciré laag? Dan kan ook gekozen worden voor het aanbrengen van een enkele toplaag met de Top Kant-en-klaar. Als je een vloer wilt behandelen of werkt aan een renovatieproject op een onbehandeld oppervlak (zoals tegels), raden wij het Cementlook set Wand/vloer aan.

Informatie

Het aanbrengen van Beton Ciré omvat verschillende stappen. Afhankelijk van de ondergrond breng je eerst het gaas aan met de primer, vervolgens basislaag 1, basislaag 2, toplaag 1 en optioneel toplaag 2.

Hiermee kun je dagelijks ongeveer 15 tot 20 vierkante meter vloeroppervlak behandelen. De presealer en topsealer moeten altijd worden aangebracht na één dag drogen. Met een laagdikte van slechts 2 tot 3 millimeter krijgt je wand en/of vloer een prachtige betonlook.

Een handige eigenschap van Beton Ciré is dat het direct over bestaande tegels kan worden aangebracht, wat het ideaal maakt voor renovatieprojecten. Zorg er wel voor dat de ondergrond van de vloer voldoende stevig is. Indien nodig kan deze geëgaliseerd worden met Murexin M61 egaline, met een minimale druksterkte van 30 N/mm².

Als je niet tevreden bent met het resultaat, heb je na elke laag de mogelijkheid om het oppervlak terug te schuren en een nieuwe laag aan te brengen. De behandeling van Beton Ciré is vergelijkbaar met die van een houten vloer.

De uiteindelijke sterkte wordt bepaald door een combinatie van de ondergrond (druksterkte) en het Cementlook Beton Ciré systeem. Het resultaat is een vloer met minimale werking en maximale duurzaamheid: 52,5 N/mm².

Vrijblijvend productadvies

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste artikelen voor jouw specifieke Beton Ciré project. Neem gerust contact met ons op en voorzie ons van details over jouw project, zoals het aantal vierkante meters en het type oppervlak. We voorzien je graag van een vrijblijvend productadvies.

Verzekerd van het beste resultaat: Professionele verwerker

Als je de klus liever uitbesteedt en verzekerd wilt zijn van het beste eindresultaat, brengen wij je graag in contact met professionele verwerkers met ervaring in het aanbrengen van Beton Ciré. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Vergelijking: Cementlook Traditioneel vs. Cementlook Kant-en-klaar
Kenmerken Cementlook Traditioneel Cementlook Kant-en-klaar
Bestelhoeveelheid Vanaf 5 m², uitbreiden per 1 m² Vanaf 10 m², uitbreiden per 10 m²
Geschikt voor buiten Wanden wel, vloeren niet Advies voor buitengebruik
Toepassingsgebied Wanden, vloeren, trappen & meubels Wanden, vloeren, trappen & meubels
Toepassingsoppervlak Pleister, beton, keramiek & gipskarton Pleister, beton, keramiek & gipskarton
Moeilijkheidsgraad Handige klusser Handige klusser
Voorgemengde kleuren 40 20
Kleur Gemarmerd Egaal
B-Component Voorgekleurd Voorgekleurd en gemengd
Mengen voor gebruik B-component doseren Direct gebruiksklaar
Waterbestendig Waterbestendig met pre- en topsealer Waterbestendige formule, sealer in natte cel
Laagdikte 1 mm per laag 1 mm per laag
Totale laagdikte 2 á 3 mm 2 á 3 mm
Droogtijd laag Ongeveer 3 uur Ongeveer 3 uur
Druksterkte na 28 dagen 52,5 N/mm² 52,5 N/mm²

Ontvang vrijblijvend advies op maat

kleurenkaart

Wij leveren jouw Beton Ciré altijd in de gewenste kleur

impressies

Ontdek een reeks impressies van onze klantprojecten

stappenplan

Beton Ciré aanbrengen: In 8 stappen naar succes

Workshop

Ontdek en beheers de kunst van Beton Ciré tijdens een van onze workshops
Beton Ciré muur

Verzekerd van het beste resultaat: Professionele verwerker

Als je de klus liever uitbesteedt en verzekerd wilt zijn van het beste eindresultaat, brengen wij je graag in contact met professionele Beton Ciré verwerkers.