Traditioneel


Cementlook, de hoogwaardige beton cirĂ© voor wand en vloer, binnen en buiten. Door de uitmuntende kwaliteit zeer goed toe te passen in vochtige omgevingen.  Cementlook werkt eenvoudig en er zijn diverse afwerkingen mee mogelijk, van druk tot rustig, in diverse kleuren. Tevens zijn metallic en roestafwerkingen leverbaar.

Wij leveren u per project, afhankelijk van  uw ondergrond en toepassing en aantal m2 aan krijgt u aangeleverd:

  *  De juiste primer
  *  Gaas
  *  Cementlook Basismortel (2 lagen)
  *  Cementlook Wand/ Vloer mortel
  *  Op kleur gebracht B-component

  *  Presealer
  *  Topsealer
  *  Gebruiksaanwijzing en maatbeker

Compleet afgestemd op uw project. U hoeft als handelaar dus geen grote investering te maken en als verwerker niet veel te veel materiaal in te kopen. Gemak en zeer economisch.
Al onze mortels zijn 2 componenten, wij leveren uitsluitend de hoogste kwaliteit.
Uw B-component wordt al op kleur aangeleverd, deze hoeft u dus niet zelf te kleuren/af te wegen, Volledig voorbereid voor uw gemak.
De eigenschappen van Cementlook bieden vele voordelen ten opzichte van andere wand- en vloerafwerkingen, in de eerste plaats zal het niet scheuren, omdat er altijd met gaas gewerkt wordt. Cementlook is enorm hard en sterk en kan ook zwaardere belastingen aan. Uitstekend toe te passen voor vloeren in winkels en bedrijfspanden .


Daarnaast is Cementlook een waterdicht systeem en dus zeer goed geschikt om toegepast te worden in badkamers en douches. Ook is er een mogelijkheid om Cementlook toe te passen in zwembaden. Dit gebeurd echter wel altijd na overleg met een technisch adviseur om de juiste voorzorgmaatregelen hierbij te treffen.
Verkrijgbaar in vele kleuren en ook af te werken met een metalic, goud, zilver, etc afwerking of een roesteffect in koper, messing, brons of ijzeroxide.

Ook kunt u een complete gereedschapset bij ons aanschaffen, u heeft dan de juiste materialen om uw klus uit te voeren, en nog voor een zeer aantrekkelijke prijs ook.

Voor informatie en vragen kunt u altijd bij ons terecht, mail of bel gerust.


Bekijk ook onze pagina met foto's voor voorbeelden van toepassingen van onze producten.