Keramische tegels

Ontdek ons uitgebreide assortiment keramische tegels van de gerenommeerde merken B&B Ceramiche, KTL Ceramica en Arcana Ceramica. Wij zijn trots op ons brede aanbod eigentijdse keramische tegels, elk met unieke eigenschappen en ontwerpen om aan al uw vloer- en wandbekledingsbehoeften te voldoen.

B&B CERAMICHE indoor

Ontdek de Italiaanse stijl met B&B Ceramiche 

B&B Ceramiche, gevestigd in het hart van het Sassuolo keramische district in Italië, brengt jou de authentieke Italiaanse stijl in keramiek. Hun collecties zijn niet zomaar tegels; ze zijn een symbool van kwaliteit, innovatie en 101% Italiaanse passie. Elk aspect van het productieproces is doordrenkt met de Italiaanse traditie en gemaakt door vakmensen met de nieuwste technologie.

De tegels van B&B Ceramiche onderscheiden zich door hun hoogwaardige standaard en aandacht voor detail. Ze bieden een breed scala aan ontwerpen, van traditioneel tot hedendaags. Of je nu renoveert of bezig bent met nieuwbouw, residentieel of commercieel, B&B Ceramiche heeft vloer- en wandtegels in porselein steengoed die voldoen aan elke ontwerpeis.

Deze tegels zijn ontworpen met Italiaanse flair en geïnspireerd door verschillende materialen, variërend van steen tot hout, cement tot hars. Met hun natuurlijke afwerkingen zijn ze perfect geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes. Verken de wereld van B&B Ceramiche en verwerk de Italiaanse elegantie in jouw project.

B&B CERAMICHE OutdOOR​

Creëer een Buitenoase met B&B Ceramiche

B&B Ceramiche gaat door de introductie van hun outdoor-productlijn nog een stap verder met hun innovatieve benadering van keramische tegels. Deze veelzijdige tegels met een dikte van 18mm maken het mogelijk om prachtige buitenterrassen te realiseren die bestand zijn tegen de tand des tijds.
De porselein stoneware tegels zijn ideaal voor zwevende vloeren en bieden diverse legmogelijkheden. Of het nu boven op een ondervloer is, op gras of grind. Het droge legproces zorgt voor een snelle, schone installatie en maakt het zelfs eenvoudig om de tegels opnieuw te positioneren.

B&B Ceramiche begrijpt dat buitenruimtes net zo belangrijk zijn als binnenruimtes en biedt daarom tegels met dezelfde hoogwaardige kwaliteit en Italiaanse ontwerp esthetiek. Dankzij hun brede assortiment van formaten, kleuren en afwerkingen, gecombineerd met speciale elementen voldoen ze aan de wensen van velen.

Laat uw perceel tot leven komen met de outdoor tegels van B&B Ceramiche en ontdek hoe u met gemak een stijlvolle en duurzame buitenomgeving creëert.

KTL Ceramica

Ontdek de pracht van KTL Ceramica

KTL Ceramica is een Spaanse fabrikant van keramische tegels. Ze bieden onder andere geglazuurd en gepolijst porselein, keramische tegels, en wandtegels in diverse stijlen en formaten.

Een van hun meest recente innovaties is de introductie van hun Nanotec anti-slip afwerking voor exterieur tegels. Dit jaar hebben ze ook hun nieuwe Lux gepolijste afwerking geïntroduceerd voor interieurruimtes, samen met twee grotere bestratingformaten: de 48×48 Rect en de 30×60 Rect.

De variëteit van hun ontwerpen en productiemogelijkheden stelt KTL in staat om volgens de laatste designtrends een groot aantal producten in verschillende afwerkingen en formaten aan te bieden.

Verken de wereld van KTL Ceramica en ontdek hoe hun tegels kunnen bijdragen aan de ontwerpen van jouw ruimtes. Bekijk de bijgevoegde PDF-presentatie voor een diepgaand inzicht in het KTL Ceramica assortiment.

Arcana Ceramica

Ontdek de Wereld van Arcana Ceramica

Arcana Ceramica, een Spaanse producent van hoogwaardige keramische en porseleinen tegels, biedt een wereld van verfijnd design en veelzijdige toepassingen voor vloeren en wanden. Sinds de oprichting in 1997 streeft Arcana ernaar om zich te onderscheiden als een bedrijf dat hoogwaardige producten combineert met eigentijds ontwerp en zich aanpast aan de laatste trends.

Dankzij innovatieve productietechnieken en een zeer bekwaam team kan Arcana voortdurend doorbraken realiseren op het gebied van design, formaten en afwerkingen van keramische producten.

Arcana Ceramica produceert wandtegels, vloertegels en keramische tegels parket voor een breed scala aan toepassingen, zowel binnen als buiten. Of je nu op zoek bent naar een marmerlook, betonlook, houtlook of andere stijlen, Arcana heeft tegels in verschillende afwerkingen, formaten en kleuren om aan je ontwerp behoeften te voldoen. Bekijk de bijgevoegde PDF-presentatie en ontdek de prachtige wereld van Arcana Ceramica.

kleurenkaart

Wij leveren jouw Beton Ciré altijd in de gewenste kleur

impressies

Ontdek een reeks impressies van onze klantprojecten

stappenplan

Beton Ciré aanbrengen: In 8 stappen naar succes

Workshop

Ontdek en beheers de kunst van Beton Ciré tijdens een van onze workshops

Gesloten wegens vakantie, tot snel!

Van 19 juli tot 7 augustus verwerken wij geen bestellingen en vragen.

Beton Ciré muur

Verzekerd van het beste resultaat: Professionele verwerker

Als je de klus liever uitbesteedt en verzekerd wilt zijn van het beste eindresultaat, brengen wij je graag in contact met professionele Beton Ciré verwerkers.