Cementlook Beton ciré traditioneel

Cementlook Beton Ciré kopen - Traditioneel

Wand/vloer

5m²
174
95
 • 0,5 liter Cementlook Primer
 • 5m² glasvezel gaas
 • 5 liter Cementlook B-Component gekleurd
 • 10 kg Cementlook basis
 • 2,5 kg Cementlook Wand/Vloer Cement
 • 0,5 liter Presealer
 • 1 liter 2 componenten Topsealer (PU)
 • Maatbeker
 • Gebruiksaanwijzing

gladde wanden

5m²
124
95
 • 0,5 liter Cementlook Primer
 • 2 liter Cementlook B-Component gekleurd
 • 2,5 kg Cementlook Wand Cement
 • 0,5 liter Presealer
 • 0,5 liter 2 componenten Topsealer (PU)
 • Maatbeker
 • Gebruiksaanwijzing

Cementlook Traditioneel biedt een veelzijdige oplossing voor professionele klussers en vakmensen die streven naar kwalitatieve resultaten met Beton Ciré op wanden, vloeren, trappen en meubels. Cementlook Beton Ciré hecht zonder enige moeite op de oppervlakken pleister, beton, keramiek en gipskarton.

Deze productlijn is ontwikkeld met materialen van de hoogste kwaliteit voor hoogwaardige en duurzame resultaten. Cementlook Beton Ciré biedt vele voordelen ten opzichte van andere wand- en vloerafwerkingen. Eenmaal uitgehard is de toepassing bestand tegen zware belastingen en dankzij het gebruik van glasvezel gaas zal het niet scheuren. Cementlook kan daarom uitstekend gebruikt worden voor esthetisch aansprekende vloeren in zowel woningen als in bedrijfspanden.

De Cementlook sets Traditioneel zijn verkrijgbaar vanaf 5 m² en kunnen per 1 m² worden uitgebreid. Ook als professionele verwerker hoef je dus geen grote investering te doen met een materiaaloverschot als resultaat.

Onze traditionele oplossing wordt geleverd met een microcement mortel die ter plaatse moet worden gemengd met het Cementlook B-component. Dit B-component wordt voorgemengd geleverd in de gewenste kleur. Na levering is het slechts een kwestie van nauwkeurig doseren, mengen, en je bent klaar om je Beton Ciré project te starten!

Gebruik in vochtige ruimtes

Cementlook is een waterdicht systeem, waardoor het uitstekend geschikt is voor toepassingen in badkamers, douches en zelfs zwembaden. Met het gebruik van pre- en topsealers wordt een volledige waterdichtheid bereikt. Voor toepassingen in zwembaden hebben we een specifiek systeem en adviseren wij om vooraf overleg te plegen met een technisch adviseur.

Als je van plan bent Cementlook Beton Ciré in een vochtige omgeving te gebruiken, raden wij echter altijd Cementlook Kant-en-Klaar aan vanwege de inherent waterdichte formule in de pasta zelf.

Kleur en design

Onze traditionele Cementlook Beton Ciré productlijn is verkrijgbaar in 40 voorgemengde kleuren. De pasta zorgt voor een marmerachtig effect en resulteert in een unieke moderne uitstraling. Elke afwerking met Beton Ciré is uniek en draagt de persoonlijke handtekening van de vakman die het aanbrengt.

Informatie

Het aanbrengen van Beton Ciré omvat verschillende stappen. Afhankelijk van de ondergrond breng je eerst het gaas aan met de primer, vervolgens basislaag 1, basislaag 2, toplaag 1 en optioneel toplaag 2. 

Hiermee kun je dagelijks ongeveer 15 tot 20 vierkante meter vloeroppervlak behandelen. De presealer en topsealer moeten altijd worden aangebracht na één dag drogen. Met een laagdikte van slechts 2 tot 3 millimeter krijgt je vloer een prachtige betonlook.

Een handige eigenschap van Beton Ciré is dat het direct over bestaande tegels kan worden aangebracht, wat het ideaal maakt voor renovatieprojecten. Zorg er wel voor dat de ondergrond van de vloer voldoende stevig is. Indien nodig kan deze geëgaliseerd worden met Murexin M61 egaline, met een minimale druksterkte van 30 N/mm².

Als je niet tevreden bent met het resultaat, heb je na elke laag de mogelijkheid om het oppervlak terug te schuren en een nieuwe laag aan te brengen. De behandeling van Beton Ciré is vergelijkbaar met die van een houten vloer.

De uiteindelijke sterkte wordt bepaald door een combinatie van de ondergrond (druksterkte) en het Cementlook Beton Ciré systeem. Het resultaat is een vloer met minimale werking en maximale duurzaamheid: 52,5 N/mm².

Speciale effecten

Cementlook Beton Ciré Traditioneel kan op diverse manieren worden afgewerkt, zo kan zelfs met speciale effecten worden gewerkt. Hiervoor leveren wij metallic en roest afwerkingen voor wie een extra uniek design wilt realiseren. De toplaag kan worden afgewerkt met metallic, goud, zilver en andere effecten, of zelfs een roesteffect in koper, messing, brons of ijzeroxide.

Projectgerichte levering

Ieder project heeft zijn eigen omvang, daarom leveren we onze Beton Ciré oplossingen op maat, afhankelijk van jouw ondergrond, wensen en het benodigde aantal vierkante meters. 

Je ontvangt alles wat je nodig hebt, inclusief de juiste primer, gaas, Cementlook Basismortel (voor 2 lagen), Cementlook Wand/Vloer mortel (voor 2 lagen), op kleur gebracht B-component, presealer, topsealer, gebruiksaanwijzing en maatbeker. 

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste producten voor je Beton Ciré project. Neem vandaag contact met ons op. We voorzien je graag van een vrijblijvend productadvies!

Verzekerd van het beste resultaat: Professionele verwerker

Als je de klus liever uitbesteedt en verzekerd wilt zijn van het beste eindresultaat, brengen wij je graag in contact met professionele Beton Ciré verwerkers. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Vergelijking: Cementlook Traditioneel vs. Cementlook Kant-en-klaar
Kenmerken Cementlook Traditioneel Cementlook Kant-en-klaar
Bestelhoeveelheid Vanaf 5 m², uitbreiden per 1 m² Vanaf 10 m², uitbreiden per 10 m²
Geschikt voor buiten Wanden wel, vloeren niet Advies voor buitengebruik
Toepassingsgebied Wanden, vloeren, trappen & meubels Wanden, vloeren, trappen & meubels
Toepassingsoppervlak Pleister, beton, keramiek & gipskarton Pleister, beton, keramiek & gipskarton
Moeilijkheidsgraad Handige klusser Handige klusser
Voorgemengde kleuren 40 20
Kleur Gemarmerd Egaal
B-Component Voorgekleurd Voorgekleurd en gemengd
Mengen voor gebruik B-component doseren Direct gebruiksklaar
Waterbestendig Waterbestendig met pre- en topsealer Waterbestendige formule, sealer in natte cel
Laagdikte 1 mm per laag 1 mm per laag
Totale laagdikte 2 á 3 mm 2 á 3 mm
Droogtijd laag Ongeveer 3 uur Ongeveer 3 uur
Druksterkte na 28 dagen 52,5 N/mm² 52,5 N/mm²

Ontvang vrijblijvend advies op maat

kleurenkaart

Wij leveren jouw Beton Ciré altijd in de gewenste kleur

impressies

Ontdek een reeks impressies van onze klantprojecten

stappenplan

Beton Ciré aanbrengen: In 8 stappen naar succes

Workshop

Ontdek en beheers de kunst van Beton Ciré tijdens een van onze workshops
Beton Ciré muur

Verzekerd van het beste resultaat: Professionele verwerker

Als je de klus liever uitbesteedt en verzekerd wilt zijn van het beste eindresultaat, brengen wij je graag in contact met professionele Beton Ciré verwerkers.